top of page

Jag bär ofta olika smycken i olika modeller tillsammans och i nedan bildgalleri visar Hedvig olika stilar.
Hoppas att du hittar din favorit!  

Dagens smycken​​

Halsband i silver heter "Hjärtan" och är två hjärtan som är sammanslutna med varandra. Armbandet  är "Två bågar". 

Örhängen "Droppar". Söta örhängen i lagom storlek, passar både till fest och vardag. 

Smycken

Halsband "Skärgårdsregn" i silver. En kedja med droppar som knyts. Armbandet heter "Två bågar". Det har dubbla kedjor som fäster i 

två bågar i silver. Ring "Ihop" matchar perfekt till armbandet. Örhängen "Spetsig ring" enkla och fungerar till allt. 

Enkla och stilrena

Halsband idag är "Love & Peace". Ett litet sött hjärta förenar de två värdefullaste symbolerna som finns, fred och kärlek. 

Två stycken "Amband med stav", stilren modell som är snyggt ensamt eller flera stycken brevid varandra. Ringen "Hängande hjärt", här i silver. Finns även i vitguld med ett hjärta fylld med diamanter.  Matchande örhängen "Örhängen hjärtan", passar perfekt till.

Favoriter

Ni har väll inte missat allas favoriter! Hänge "litet kord med hjärta", en smycke som finns i två storlekar. Det större "kors med hjärta" levereras med lång kedja. Örhängen "magic", super fina som finns i flera olika varianter. Den lite lyxigare varianten har en ring i guld. De som önskar en lite rockigare variant kan få ringen i svartrodinerat silver.  "Armband med stav", här ensamt. Även snyggt som man bär flera stycken brevid varandra...

Sommar Party

Sommar och dags för lite sol, långa ljusa kvällar och fest. Halsband "lång kedja med tre stavar"  kan bäras på två sätt. Långt eller vira det ett varv och slå en knut och bär det kort. Snygga partyörhängen "Långa" är snygga även till vardagens sommarklänning. En favorit är ring "med kedja", en super cool ring med rörlig bred kedja...måste ha! 

Varma sommardagar
Änligen värmer solen och dags att klä sig i klassiska sommarvita kläder. Då passar klassiska smycken med silverpärlor perfekt. Hänge, ring och örhängen
i ett perfekt set. Busa till det med armband med dubbelsnurr.
Augustisol
Värmen håller i sig! Dags att smycka sig med nyheter och fina klassiker. Örhängen Små knopar i silver matcha med nyheten halsband V med tunna stavar. 
Armband i enkel stil Halvstel med kedja och ring, en populär nyhet, Art deco med tre breda rörliga ringar på ovansidan. Snart kommer ytterligare en matchande nyhet, Ring med liten knop som bärs på överdelen av fingret. Ett måste i höst!

Se dina favoriter, hur de ser ut på

bottom of page